NLP Intézetről

Szeretettel köszöntjük Önt az NLP Intézet honlapján!

1993. óta működünk. Magyarország egyik legelső szervezetfejlesztő és magánszemélyeket segítő cége vagyunk.

Küldetésünk, hogy mindenki olyan életet éljen, amilyet szeretne, és ehhez konkrét gondolkodás, viselkedés és érzés változtató eszközöket adunk ügyfeleink kezébe.

Fő módszerünk az NLP, a Neuro-Lingvisztikus Programozás, amely a kiválóságot, és a mesteri kommunikációt jelenti. Ezt a csodálatos önfejlesztő módszert az NLP Intézetet megalapító vezetők hozták be Magyarországra, és terjesztették el hazánk szakmai fórumain.

Több, mint húszezer személy fejlesztésében működtünk közre eddig az elmúlt 22 évben.

 

Hiszünk abban, hogy mindenki képes ezekben a kompetenciákban magas szintű jártasságot szerezni! Elhivatottak vagyunk a "problémák" hajtóerővé kovácsolásában, és hálásak vagyunk a sok partnerségért és szeretetért, amit ügyfeleinktől kapunk!

Mindent megteszünk azért, hogy azok a minőségi jellemzők, amelyekről képzéseinken irányokat mutatunk hallgatóinknak, a saját működésünkben is tükröződjenek. Így fő céljainkat és eredményeinket szívesen megosztjuk kedves ügyfeleinkkel: 

Egyik legfontosabb belső célunk : 2016. év elejére legalább 30 db Felnőttképzési Program engedélyeztetése az új Felnőttképzési Törvény szerint. 2015. decemberében a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal 33 db Felnőttképzési Programunk oktatására megadta az engedélyt. Nyilvántartásba vételi számunk: E-001376/2015.

Egyik legfontosabb külső célünk: 2020-ra legalább 100 olyan NLP szemléletű tréner munkatárs kiképzése, akikkel együtt magas szintre emelhetjük Magyarország érzelmi életét. 2030-ra velük együtt 100.000 embernek szeretnénk átadni az NLP, azaz a Tanulható Boldogság módszerét. Ennek érdekében a következő képzési rendszert dolgoztuk ki:

 

Tovább az NLP Alap Képzéshez

Tovább az NLP Haladó Képzéshez

Tovább az NLP Szemléletű Tréner Képzéshez

Jelentkezem egy kötetlen bemutatkozó beszélgetésre: ITT!

Egyeztessünk időpontot személyes beszélgetésre

Egyeztessünk időpontot

személyes beszélgetésre

kattintson ide
Gyakori Kérdések

Milyen problémák megoldására alkalmas az NLP?

Válasz megtekintése itt
Ügyfeleink véleménye

"Mit jelent számomra az NLP? A képességeim felismer..."

vélemény megtekintése itt
NLP Szótár

Disszociált Állapot (Dissociated State)

Jelentés megtekintése

Tréning időpontok