Hiteles NLP

Csak az az NLP Képzés hiteles az egész világon, amelyet Licensed Jogosultságú NLP Tréner tart!

Őket könnyedén leellenőrizheted: ITT!

Hogyan tudod kiválasztani, hogy ki hiteles NLP Tréner, és ki az, aki nem? Honnan tudod, ki, milyen Oklevelet ad az általa hirdetett és megtartott NLP Képzésről, mire használhatod ezt, és melyik Program az, amelyikért bátran fizethetsz?

Onnan tudod, hogy aki Dr. Richard Bandlert és a Society-of-NLP® Társaságot képviseli, az biztos HITELES Tréner. Mivel az NLP® módszer és a hozzátartozó LICENSED Jogosultság az ő szellemi tulajdona. Ha nyugodt szívvel akarsz NLP-t tanulni, és elkötelezett vagy, hogy alkalmazd is a saját életedben és a munkádban ezt a tudást, keresd a LICENSED minősítést és az alábbi logókat! Ezeket egyedül azok a minősített NLP Trénerek használhatják, akik Dr. Richard Bandler előtt bizonyították személyesen, hogy jártasak az NLP módszer tanításában, alkalmasak rá és hosszú évek óta tisztességgel használják e védett technológiát!

         

NLP oktatási tevékenységet végezni kizárólag Licensed NLP Tréneri engedéllyel lehet. Akinek nincs ilyen jogosultsága, az Licensed NLP Practitioner vagy Licensed NLP Master Practitioner Oklevél birtokában alkalmazhatja ezt a tudást, de tanítani nem taníthatja önálló módszerként.

Egyeztessünk időpontot személyes beszélgetésre

Egyeztessünk időpontot

személyes beszélgetésre

kattintson ide
Gyakori Kérdések

Mi a végzettségi követelménye az NLP tanfolyamok elvégzésének?

Válasz megtekintése itt
Ügyfeleink véleménye

"...egy idő után összeérik minden jó dolog amit tan..."

vélemény megtekintése itt
NLP Szótár

Rugalmasság (Flexibility)

Jelentés megtekintése

Tréning időpontok