NLP Képzés: A tanulható boldogság tudománya

Az NLP a Neuro-Lingvisztikus Programozás rövidítése. Arról szól, hogy mindannyian élhetünk olyan életet, amilyet szeretnénk, és mindannyian olyanok lehetünk, amilyenek szeretnénk lenni.

Az NLP a világ legeredményesebb emberi tulajdonságainak tudástára. Titka az, hogy mindannyian magunkban hordozzuk a siker összes tényezőjét, amelyet az NLP hivatott előhozni és maradandóvá tenni.

Mószertana saját magunk és mások pontos megfigyelésén és újratanulásán alapul. Mi egy három szintű képzési rendszerben adjuk át ennek gyakorlati tudományát, amelyet a Society-of-NLP® tulajdonosa, az NLP megalkotója, Dr. Richard Bandler támogat. 

Dr. Richard Bandler és Mészáros Edina, 2011. Orlando

Az NLP oktatása Licensz engedélyhez kötött. Mi ezzel 1990. óta rendelkezünk. Az NLP iránt érdeklődők figyelmét Dr. Richard Bandler felhívja arra, hogy kizárólag a Society-of-NLP® pecsétjével és Licensz engedélyével rendelkező NLP Trénerektől vegyenek igénybe NLP témájú szolgáltatásokat.

Az NLP képzés egyes hétvégéire saját oldalukon, a teljes programokra és az egész képzési rendszerre pedig a fő oldalukon lehet beiratkozni:

Tudnivalók és Jelentkezés

Boldogságmódszertan Alapprogram - Licensed NLP Practitioner Képzés

Boldogságmódszertan Mesterprogram - Licensed NLP Master Practitioner Képzés

Boldogságmódszertan Trénerprogram - Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzés