Boldogságmódszertan Mesterprogram

- Licensed NLP Master Practitioner Képzés -

(Felnőttképzési Engedély száma: E-001376/2015/D021)

Boldogságmódszertan Mesterfokon

2016-tól egy új formában elérhető nálunk a Boldogságmódszertan Mesterprogram, amely a világ egyik leghatékonyabb önfejlesztő módszerének, az NLP-nek a haladó eszköztára. Ez az egyedülálló Licensed NLP Practitioner Képzés következő fokozata, hivatalos nemzetközi neve a Licensed NLP Master Practitioner Képzés. Általa által megtanulod magas szinten vezetni vezetni saját magad. Elvégzésével megtapasztalod, milyen könnyű támogató kapcsolatba fordítani a konfliktussal teli kapcsolataidat, és erőforrássá kovácsolni a gátló hiedelmeidet.

A képzési hétvégék sorrendben egymásra épülnek, és egymás után végezhetők el.

Akik mindhárom képzés elvégzése mellett elköteleződnek, 10% kedvezményt kapnak a három képzés Alapcsomag díjából. Ők munkatársként csatlakozhatnak is fejlesztő projektjeinkhez a fő oldalunkon leírt céljaink szerint.

A teljes Boldogságmódszertan Képzésre ITT lehet jelentkezni.

Rendszerszemléletet ad

Az NLP haladó technikái is azokból a sikerstratégiákból épülnek fel, amelyeket Dr. Richard Bandler és társa modellezett le a világ legeredményesebb terapeutái, feltalálói, tanítói, művészei és üzletemberei működését vizsgálva. Befogadásával egy olyan rendszerszemléletre teszel szert, amely megkönnyíti a lényeglátásodat, az életedben jelentkező kihívások kezelésének lehetőségeit. 

Újra-alkotására mindenki képes

A Mesterprogram az Alapprogramra épül, eredményessége hasonló erejű, viszont több hozzáadott értékben különbözik tőle. Az egyik ilyen maga a technikai rész, még mélyebbre, a bennünk rögződött hiedelmekre és az identitásunkra hat. A másik érték pedig az elsajátított módszertan kimenete, a vizsga. A Mesterprogram vizsga követelménye ugyanis egy saját Mestermű kidolgozása, azaz egy önálló NLP technika, amely struktúrájában, felhasználhatóságában és megtanulhatóságában ugyanolyan hatékonyságú és újszerű kell, hogy legyen, mint az Alap- és Mesterfokon elsajátított technikák.

Ez azt jelenti, hogy akik ezen a szinten képződnek, az NLP megalkotóihoz hasonló adottságokkal kell, hogy rendelkezzenek a tanfolyam végére. Tapasztalatink szerint az NLP begyakorlásával minden Mester résztvevőnk képes az NLP életérzés újra és újra előállítására. Ezen a szinten már mindenkit segítő kollégának tekintünk, és szakmailag egy nyelvet beszélve, közösen fejlesztjük tovább az NLP nemzetközi értékkészletét. A vizsgára megalkotott mestermunkákat szívesen megismertetjük másokkal is, ennek publikálása a vizsga folyamat része, amelyben szakmai segítséget nyújtunk. 

Hétvégéken történik

A Boldogságmódszertan Mesterprogram három hétvégéből áll. A képzési hétvégék sorrendben egymásra épülnek, és sorrendben egymás után végezhetők el.

A Jutalma Licensed NLP Master Practitioner Oklevél 

Aki a program végén sikeres vizsgát tesz, Licensed NLP Master Practitioner Oklevelet és jogosultságot kap az NLP módszer alkalmazására. Ezt az NLP Intézet hallgatóinak a Licensed NLP és a Society-of-NLP® tulajdonosa, Dr. Richard Bandler személyesen engedélyezi.

A képzés tematikája:

 • ​A mesterszintű kommunikáció alapjai.
 • Az ősbizalom és a biztonság visszaállítása önmagunkban és másokban.
 • Pozitív hatás, szuggesztivitás mesterfokon.
 • A belső erőnk működtetése kritikus helyzetekben.
 • Értékrendszerünk kritériumainak tudatos kialakítása.
 • Egyének, csoportok, szervezetek közötti konfliktusok feloldása.
 • A kölcsönösen eredményes tárgyalás technikája.
 • Felsőfokú kifogáskezelés.
 • Különböző fizikai tünetek, allergiák, fóbiák, kényszerek kezelése.
 • Negatív érzések, korlátozó hiedelmek, negatív önkép átalakítása pozitív hajtóerőkké.
 • Generatív NLP, az összes pozitív erőforrás összegyűjtése és felerősítése térben és időben.
 • Kulturális különbségek és kezelésük Judith DeLozier elmélete és játékos modellje alapján.
 • Az Licensed Practitioner és Master Practitioner NLP technikák egységes rendszerben való látásmódja, alkalmazása, és felhasználásuk lehetőségei különböző szervezetekben.

Tudnivalók és Jelentkezés: IDE KATTINTVA olvasható

Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere.

A képzések díja: 

ISMÉTLŐ csomag: Az ismételni vágyók 50%-os díjon vehetnek részt újból a képzésen. Ennél a képzésnél ez Nettó 140.000 Ft. Az ismétlők egy-egy hétvégén külön is részt vehetnek, ennek díja tehát Nettó 46.000 Ft / hétvége.

ALAP csomag: Nettó 280.000 Ft, ez a következőket tartalmazza:

- a képzést megelőző felmérő beszélgetést,

a részletes tréning jegyzetet,

a hétvégék utáni írásbeli beszámolók értékeléseit,

- és a hétvégék közötti telefonos segítségnyújtást minden felmerült kérdéssel kapcsolatban, 

- a vizsga és a Licensed Oklevél díját,

- a képzés ÁFA tartalmát nem, mivel ez a képzés "D Típusú" Felnőttképzési Program, így nincs ÁFA tartalma.

SZAKMAI csomag: Nettó 300.000 Ft, ez a következőket tartalmazza:

- az Alap csomagban foglaltakon kívül egy EGYÉNI KONZULTÁCIÓT, amely a résztvevő által eddig alkalmazott egyéb fejlesztő módszerek és az NLP rendszerbe ágyazásáról szól. 

PROFI csomag: Nettó 320.000 Ft, ez a következőket tartalmazza:

- a Szakmai csomagban foglaltakon kívül egy SZEMÉLYES MENTORÁLÁST, amely azt jelenti, hogy a képzés során személyre szabott kérdések kidolgozásával és feladatok segítségével végigkísérjük a résztvevő speciális területein való NLP alkalmazásának eredményességét, és ez alapján személyesen segítjük őt céljai megvalósulásában.

A képzés díját több részletben is be lehet fizetni, de a befizetéseknek ebben az esetben is a képzés megkezdése előtt három héttel kell beérkeznie hozzánk.

A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség a képzést megelőző napig, ebben az esetben a teljes, befizetett tréning díját beszámítjuk egy következő, a befizető által választott képzés díjába.

Ha szeretné visszakérni a befizetett részvételi díjat, ennek díja a lemondási határidő előtt Nettó 5.000 Ft, ennek letelte után Nettó 10.000 Ft lemondási díj megfizetése ellenében van lehetőség.

Helyszín: Szőnyi Hotel, 1142 Budapest, Szőnyi út 38. 

Időpont: 2018. március 23-24., április 20-21., május 25-26., június 22-23., és a vizsga július 21. A tanfolyamon részt vevő személyeknek erősen ajánlott az NLP Café alkalmakon való részvétel!

A képzést minden nap 10 órától 17 óráig tartjuk, a vizsga pedig 10 órától 13 óráig tart.

Szeretettel várunk mindenkit!

Tudnivalók és Jelentkezés feltételeinek elolvasása és elfogadása után szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését egy kötetlen bemutatkozó beszélgetésre!

Jelentkezem a bemutatkozó beszélgetésre: ITT!

Egyeztessünk időpontot személyes beszélgetésre

Egyeztessünk időpontot

személyes beszélgetésre

kattintson ide
Gyakori Kérdések

Hogyan pótolhatom be a képzésről való esetleges hiányzásomat?

Válasz megtekintése itt
Ügyfeleink véleménye

"Mit jelent számomra az NLP? A képességeim felismer..."

vélemény megtekintése itt
NLP Szótár

Szemmozgások (Eye Accessing Cues)

Jelentés megtekintése