Boldogságmódszertan Trénerprogram

- Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzés -

Boldogságmódszertan tréneri szemmel

Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzésünk azoknak a trénereket támogatja, akik elkötelezettek abban, hogy magas érzelmi intelligencia szinten tartsák magukat az egész tréning folyamata során. Olyan készségeket fejlesztünk itt, amelyek könnyűvé és természetessé teszik a tréning megrendelőjével való kommunikációt, a tréning vidám, kiegyensúlyozott és hatásos megtartását, és minden váratlan, stresszel teli helyzetre megnyugtató NLP-s belső tréneri megoldásokat biztosít.

A képzési hétvégék sorrendben egymásra épülnek, és egymás után végezhetők el.

Akik mindhárom képzés elvégzése mellett elköteleződnek, 10% kedvezményt kapnak a három képzés Alapcsomag díjából. Ők munkatársként csatlakozhatnak is fejlesztő projektjeinkhez a fő oldalunkon leírt céljaink szerint.

A teljes Boldogságmódszertan Képzésre ITT lehet jelentkezni.

Holisztikus nézőpontot nyújt

Az NLP módszer egy minden kommunikációs stílust felölelő oknyomozáson alapul. Az a tréner, aki az NLP szemléletet elsajátítja, egy olyan rendszerszemléletet rögzít munkája során, mely hasonlóan a Licensed NLP Master Practitioner Képzéshez, teljességében vizsgál minden helyzetet. Nagyon sokat nyerünk trénerként azzal, ha a résztvevőink kérdéseit minél több oldalról meg tudjuk közelíteni, és számtalan megközelítésből tudunk választani annak érdekében, hogy céljaikhoz segítsük a hozzánk forduló embereket.

Tanítására mindenki képes

Az NLP-sek alap filozófiája, hogy minden személy pozitív értéke állandó, és így mindenkitől lehet tanulni valamit. Ezen a képzésen mindenkiből kihozzuk tudásának a leghatékonyabb előadás módját, amelyet először is ő maga érdemesnek tart megosztani másokkal, másodszor a közvetlen és tágabb környezete is ugyanezt jelzi vissza. 

Abból indulunk ki, hogy a tehetség és a hatékonyság belülről fakad, ezért első sorban a saját belső erőforrásait vizsgáljuk és fejlesztjük. Viszont ezzel párhuzamosan az is meghatározza egy tréner sikerességét, hogy a piac hogyan reagál a mondandójára. Ezt tekintetbe véve is a saját képességein dolgozunk, hiszen az ő felelőssége az, hogy mennyire tud rugalmasan változni a hallgatói igényeihez.

Modulrendszerben történik

A Boldogságmódszertan Mesterprogram két modulból áll. A modulok sorrendben egymásra épülnek, és sorrendben egymás után végezhetők el.

A Jutalma Licensed NLP Szemléletű Oklevél 

Aki mind a két modult elvégzi, és a program végén sikeres vizsgát tesz, Licensed NLP Szemléletű Oklevelet és jogosultságot kap az NLP módszerrel való tréneri működésre. Ezt az NLP Intézet tulajdonosai, a Society-of-NLPés® és Dr. Richard Bandler Licensed NLP Trénerei engedélyezik.

A képzés tematikája:

 • Az NLP szemléletű tréneri attitűd megismerése
 • A hallgatói bizalom felépítése az NLP nyomán
 • Különböző tanulási stílusok érzékszervi lekövetése
 • A tréneri identitás erősítése
 • Tréneri stressz kezelés
 • Tréneri logikai szintek működtetése
 • Professzionális kérdezéstechnika
 • Hallgatói kifogáskezelés
 • A csoport szerepek egyéb megnyilvánulásainak kezelése és átkeretezése
 • A tréningcsoport tanulásra motiválása
 • Tréningeszközök szuggesztív kezelése
 • Szakmai viták irányítása
 • Népszerűség állandósítása vizsgáztatóként

Tudnivalók és Jelentkezés: IDE KATTINTVA olvasható

Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere.

A képzések díja: 

ISMÉTLŐ csomag: Az ismételni vágyók 50%-os díjon vehetnek részt újból a képzésen. Ennél a képzésnél ez Nettó 220.000 Ft. Az ismétlők egy-egy hétvégén külön is részt vehetnek, ennek díja tehát Nettó 110.000 Ft / hétvége.

ALAP csomag: Nettó 440.000 Ft, ez a következőket tartalmazza:

- a képzést megelőző felmérő beszélgetést,

a részletes tréning jegyzetet,

a hétvégék utáni írásbeli beszámolók értékeléseit,

- és a hétvégék közötti telefonos segítségnyújtást minden felmerült kérdéssel kapcsolatban, 

- a vizsga és a Licensed Oklevél díját,

- a képzés ÁFA tartalmát nem, mivel ez a képzés "D Típusú" Felnőttképzési Program, így nincs ÁFA tartalma.

SZAKMAI csomag: Nettó 460.000 Ft, ez a következőket tartalmazza:

- az Alap csomagban foglaltakon kívül egy EGYÉNI KONZULTÁCIÓT, amely a résztvevő által eddig alkalmazott egyéb fejlesztő módszerek és az NLP rendszerbe ágyazásáról szól. 

PROFI csomag: Nettó 480.000 Ft, ez a következőket tartalmazza:

- a Szakmai csomagban foglaltakon kívül egy SZEMÉLYES MENTORÁLÁST, amely azt jelenti, hogy a képzés során személyre szabott kérdések kidolgozásával és feladatok segítségével végigkísérjük a résztvevő speciális területein való NLP alkalmazásának eredményességét, és ez alapján személyesen segítjük őt céljai megvalósulásában.

A képzés díját több részletben is be lehet fizetni, de a befizetéseknek ebben az esetben is a képzés megkezdése előtt három héttel kell beérkeznie hozzánk.

A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség a képzést megelőző napig, ebben az esetben a teljes, befizetett tréning díját beszámítjuk egy következő, a befizető által választott képzés díjába.

Ha szeretné visszakérni a befizetett részvételi díjat, ennek díja a lemondási határidő előtt Nettó 5.000 Ft, ennek letelte után Nettó 10.000 Ft lemondási díj megfizetése ellenében van lehetőség.

Helyszín: Szőnyi Hotel, 1142 Budapest, Szőnyi út 38. 

Időpont: 2017. szeptember 1-2., 15-16., 29-30. A képzést minden nap 10 órától 17 óráig tartjuk. A tanfolyamon részt vevő személyeknek erősen ajánlott az NLP Café alkalmakon való részvétel!

Szeretettel várunk mindenkit

Tudnivalók és Jelentkezés feltételeinek elolvasása és elfogadása után szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését egy kötetlen bemutatkozó beszélgetésre!

Jelentkezem a bemutatkozó beszélgetésre: ITT!