Licensed NLP Master Practitioner Képzés

Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézménye Szervezésében

(Felnőttképzési Engedély száma: E-001376/2015/D021) 

NLP Mester Képzés

2016-tól egy új formában elérhető nálunk Licensed NLP Master Practitioner Képzés, amely a világ egyik leghatékonyabb önfejlesztő módszerének, az NLP-nek a haladó eszköztára. Ez az egyedülálló Licensed NLP Practitioner Képzés következő fokozata. 

Általa által megtanulod magas szinten vezetni vezetni saját magad. Elvégzésével megtapasztalod, milyen könnyű támogató irányba fordítani a konfliktussal teli kapcsolataidat, és erőforrássá kovácsolni a gátló hiedelmeidet.

A következő szint a Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzés, amely az NLP módszerrel való segítői munkához az összes gyakorlati támpontot adja meg.

A képzési szintek sorrendben egymásra épülnek, és egymás után végezhetők el.

Aki mindhárom képzés elvégzése mellett elköteleződik, 10% kedvezményt kap a három képzés díjából. Ezek a személyek munkatársként csatlakozhatnak is fejlesztő projektjeinkhez a fő oldalunkon leírt céljaink szerint.

A Teljes NLP Képzésre ITT lehet jelentkezni.  

Rendszerszemléletet ad

Az NLP haladó technikái is azokból a sikerstratégiákból épülnek fel, amelyeket Dr. Richard Bandler és társa modellezett le a világ legeredményesebb terapeutái, feltalálói, tanítói, művészei és üzletemberei működését vizsgálva. Befogadásával egy olyan rendszerszemléletre teszel szert, amely megkönnyíti a lényeglátásodat, az életedben jelentkező kihívások kezelésének lehetőségeit. 

Újra-alkotására mindenki képes

A Mesterprogram az Alapprogramra épül, eredményessége hasonló erejű, viszont több hozzáadott értékben különbözik tőle. Az egyik ilyen maga a technikai rész, még mélyebbre, a bennünk rögződött hiedelmekre és az identitásunkra hat. A másik érték pedig az elsajátított módszertan kimenete, a vizsga. A Mesterprogram vizsga követelménye ugyanis egy saját Mestermű kidolgozása, azaz egy önálló NLP technika, amely struktúrájában, felhasználhatóságában és megtanulhatóságában ugyanolyan hatékonyságú és újszerű kell, hogy legyen, mint az Alap- és Mesterfokon elsajátított technikák.

Ez azt jelenti, hogy akik ezen a szinten képződnek, az NLP megalkotóihoz hasonló adottságokkal kell, hogy rendelkezzenek a tanfolyam végére. Tapasztalatink szerint az NLP begyakorlásával minden Mester résztvevőnk képes az NLP életérzés újra és újra előállítására. Ezen a szinten már mindenkit segítő kollégának tekintünk, és szakmailag egy nyelvet beszélve, közösen fejlesztjük tovább az NLP nemzetközi értékkészletét. A vizsgára megalkotott mestermunkákat szívesen megismertetjük másokkal is, ennek publikálási lehetősége a vizsga folyamat része, amelyben szakmai segítséget nyújtunk. 

NLP technikák a TV2 "TÖBB MINT TESTŐR" műsorában Vámos Erikával:

      

Modulrendszerű Program

A Licensed NLP Master Practitioner Képzés az Alapprogramhoz hasonlóan modulokból áll. A modulok csak sorrendben egymás után végezhetők el, mivel egymásra épülnek. Az utolsó modul maga a vizsga.

A Jutalma Licensed NLP Master Practitioner Oklevél 

Aki mindegyik modult elvégzi, és sikeres vizsgát tesz, Licensed NLP Master Practitioner Oklevelet és jogosultságot kap az NLP módszer alkalmazására. Ezt az NLP Intézet hallgatóinak a Licensed NLP és a Society-of-NLP® tulajdonosa, Dr. Richard Bandler személyesen engedélyezi.

A képzés tematikája:

 • A mesterszintű kommunikáció alapjai.
 • Az ősbizalom és a biztonság visszaállítása önmagunkban és másokban.
 • Pozitív hatás, szuggesztivitás mesterfokon.
 • A belső erőnk működtetése kritikus helyzetekben.
 • Értékrendszerünk kritériumainak tudatos kialakítása.
 • Egyének, csoportok, szervezetek közötti konfliktusok feloldása.
 • A kölcsönösen eredményes tárgyalás technikája.
 • Felsőfokú kifogáskezelés.
 • Különböző fizikai tünetek, allergiák, fóbiák, kényszerek kezelése.
 • Negatív érzések, korlátozó hiedelmek, negatív önkép átalakítása pozitív hajtóerőkké.
 • Generatív NLP, az összes pozitív erőforrás összegyűjtése és felerősítése térben és időben.
 • Kulturális különbségek és kezelésük Judith DeLozier elmélete és játékos modellje alapján.

Időpontok: 2019. október 5. indulással.

Tudnivalók és Jelentkezés: IDE KATTINTVA olvasható

Vezető Trénerek: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere.

A képzés díja: 280.000 Ft + ÁFA.

A képzési díj tartalmazza: a segédletet, az Amerikából érkező Licensz Oklevelet, amelyet Dr. Richard Bandler küld el számunkra, az íróeszközöket, és az adott Modul utánkövetését, azaz a gyakorlati házi feladatok során felmerülő telefonos segítség igénybevételét és kiértékelését. 

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges.

A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Helyszín és folyamat: Budapest - webinar, valamint outdoor és indoor élményalapú szervezésben, azaz kinti és benti helyszínekkel, a résztvevőkkel előre egyeztetve.

Szeretettel várjuk! Az érdeklődőknek részletes tematikát küldünk. Ez igényelhető a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen!

A Tudnivalók és Jelentkezés feltételeinek elolvasása és elfogadása után szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését egy kötetlen, bemutatkozó beszélgetésre!

Jelentkezem a bemutatkozó beszélgetésre: ITT!

Egyeztessünk időpontot személyes beszélgetésre

Egyeztessünk időpontot

személyes beszélgetésre

kattintson ide
Gyakori Kérdések

Milyen segítséget kaphatok az NLP alkalmazásában a tanfolyam után?

Válasz megtekintése itt
Ügyfeleink véleménye

"Mit jelent számomra az NLP? A képességeim felismer..."

vélemény megtekintése itt
NLP Szótár

In Time

Jelentés megtekintése

Tréning időpontok