Licensed NLP Practitioner Képzés

Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézménye Szervezésében

(Felnőttképzési Engedély száma: E-001376/2015/D022) 

NLP Felhasználó Szakember Képzés

A Licensed NLP Bevezető Képzés megalapozza az NLP felhasználó szakemberek teljes technikai tudását.

Ez a Licensed NLP Practitioner Képzés, amely tartalmazza a modern lélektan által egyik leghatékonyabbnak tartott NLP Módszer Gyakorló tárházát.  

Erre épül a nemzetközi Licensed NLP Master Practitioner Képzés.

A legmagasabb szint pedig a Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzés, amely tartalmazza a hivatalos Licensed NLP Trénerképzés magas szintű előkészítő gyakorlatát, és ezen felül 25 évnyi NLP alkalmazásbeli és oktatási tapasztalatunkat. 

A képzési szintek sorrendben egymásra épülnek, és egymás után végezhetők el.

Aki mindhárom képzés elvégzése mellett elköteleződik, 10% kedvezményt kap a három képzés díjából. Ezek a személyek munkatársként csatlakozhatnak is fejlesztő projektjeinkhez a fő oldalunkon leírt céljaink szerint.

A Teljes NLP Képzésre ITT lehet jelentkezni.

Sikerstratégiákból áll

Az NLP rendszer azokból a sikerstratégiákból épül fel, amelyekkel a világ legeredményesebb terapeutái, feltalálói, tanítói, művészei és üzletemberei rendelkeztek. Dr. Richard Bandler és társa pontosan megfigyelte és lemodellezte működésüket, ennek gyűjteménye az NLP. Ezek gyakorlásával olyan életet élhetünk, amilyet szeretnénk. 

Megtanulására mindenki képes

Mi, akik a 90-es évek eleje óta foglalkozunk ezzel a módszerrel, hiszünk abban, hogy ennek elsajátítására és eredményes alkalmazására mindenki képes! Ezért ez a program bárkinek ajánlott, segítő foglalkozású szakembereknek és más végzettséggel, vagy azzal nem rendelkező érdeklődőknek egyaránt, mivel mindegyikük ugyanolyan eredményesen képes alkalmazni az itt megszerzett tudást. Ez igaz a többi szintre is.

Modulrendszerű program

A Licensed NLP Practitioner Képzés öt modulból áll. Az első modul egy bevezető elméleti és gyakorlati alapozót tartalmaz az NLP világába. A többi három modul erre épül. Az ötödik modul pedig maga a vizsga. Egy-egy modul önállóan is elvégezhető, de csak ebben az egymást követő sorrendben.

A Jutalma Licensed NLP Practitioner Oklevél 

Aki mind az Öt Modult elvégzi, és sikeres vizsgát tesz, Licensed NLP Practitioner Oklevelet és jogosultságot kap az NLP módszer alkalmazására. Ezt az NLP Intézet hallgatóinak a Licensed NLP és a Society-of-NLP® tulajdonosa, Dr. Richard Bandler személyesen engedélyezi. 

A képzés tematikája és időpontjai:

  • 1. Modul: 2018. február 7-8. Bevezető NLP Alap Eszközök

Az 1. Modul megegyezik a Licensed NLP Bevezető Képzés tartalmával. Ez a Modul önállóan is elvégezhető. Jelentkezni lehet: ITT!

  • 2. Modul: 2018. február 21-22. Akadálymentesítő NLP Technikák.
  • 3. Modul: 2018. március 7-8. Eszközbővítő NLP Technikák.
  • 4. Modul: 2018. március 21-22. Önálló NLP Alkalmazás.
  • 5. Modul: 2018. április 4. Vizsga.

Tudnivalók és Jelentkezés: IDE KATTINTVA olvasható

Vezető Trénerek: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere és Eisner Erzsébet, a Society-of-NLP® Licensed NLP Master Practitionere.

A képzés díja: 45.000 Ft + ÁFA / Modul. Azok számára, akik mind az öt modult szeretnék elvégezni, a képzés díja 40.000 Ft + ÁFA / Modul. Azoknak a résztvevőknek, akik elvégezték a Licensed NLP Bevezető Képzést, beszámítjuk ennek tudás anyagát és díját a Licensed NLP Practitioner Képzés díjába!

A képzési díj tartalmazza: a segédletet, az íróeszközöket, és az adott Modul utánkövetését, azaz a gyakorlati házi feladatok során felmerülő telefonos segítség igénybevételét és kiértékelését. Aki szeretne amerikai licensz oklevelet, ennek díja egyszeri 40.000 Ft + ÁFA. 

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges.

A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Helyszín: Szőnyi Hotel, 1142 Budapest, Szőnyi út 38. 

Szeretettel várjuk!

A Tudnivalók és Jelentkezés feltételeinek elolvasása és elfogadása után szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését egy kötetlen, bemutatkozó beszélgetésre!

Jelentkezem a bemutatkozó beszélgetésre: ITT!

Tréning időpontokLicensed NLP Practitioner Képzés
Licensed NLP Practitioner Képzés
2018.02.07 10:00
Jelentkezem a Licensed NLP Practitioner Képzésre!