Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzés

Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézménye Szervezésében

NLP Tréneri Szemmel

Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzésünk azoknak a trénereket támogatja, akik elkötelezettek abban, hogy magas érzelmi intelligencia szinten tartsák magukat az egész tréning folyamata során. Olyan készségeket fejlesztünk itt, amelyek könnyűvé és természetessé teszik a tréning megrendelőjével való kommunikációt, a tréning vidám, kiegyensúlyozott és hatásos megtartását, és minden váratlan, stresszel teli helyzetre megnyugtató NLP-s belső tréneri megoldásokat biztosít.

A képzési szintek sorrendben egymásra épülnek, és egymás után végezhetők el.

Aki mindhárom képzés elvégzése mellett elköteleződik, 10% kedvezményt kap a három képzés díjából. Ezek a személyek munkatársként csatlakozhatnak is fejlesztő projektjeinkhez a fő oldalunkon leírt céljaink szerint.

A Teljes NLP Képzésre ITT lehet jelentkezni.  

Holisztikus nézőpontot nyújt

Az NLP módszer egy minden kommunikációs stílust felölelő oknyomozáson alapul. Az a tréner, aki az NLP szemléletet elsajátítja, egy olyan rendszerszemléletet rögzít munkája során, mely hasonlóan a Licensed NLP Master Practitioner Képzéshez, teljességében vizsgál minden helyzetet. Nagyon sokat nyerünk trénerként azzal, ha a résztvevőink kérdéseit minél több oldalról meg tudjuk közelíteni, és számtalan megközelítésből tudunk választani annak érdekében, hogy céljaikhoz segítsük a hozzánk forduló embereket.

Átadására mindenki képes

Az NLP-sek alap filozófiája, hogy minden személy pozitív értéke állandó, és így mindenkitől lehet tanulni valamit. Ezen a képzésen mindenkiből kihozzuk tudásának a leghatékonyabb előadás módját, amelyet először is ő maga érdemesnek tart megosztani másokkal, másodszor a közvetlen és tágabb környezete is ugyanezt jelzi vissza. 

Abból indulunk ki, hogy a tehetség és a hatékonyság belülről fakad, ezért első sorban a saját belső erőforrásait vizsgáljuk és fejlesztjük. Viszont ezzel párhuzamosan az is meghatározza egy tréner sikerességét, hogy a piac hogyan reagál a mondandójára. Ezt tekintetbe véve is a saját képességein dolgozunk, hiszen az ő felelőssége az, hogy mennyire tud rugalmasan változni a hallgatói igényeihez.

NLP technikák a TV2 "TÖBB MINT TESTŐR" műsorában Vámos Erikával:

      

Modulrendszerben történik

A Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzés modulokból áll. A modulok csak sorrendben egymás után végezhetők el, mivel egymásra épülnek. Az utolsó modul maga a vizsga.

A Jutalma Licensed NLP Szemléletű Oklevél 

Aki a program végén sikeres vizsgát tesz, Licensed NLP Szemléletű Oklevelet és jogosultságot kap az NLP módszerrel való tréneri működésre. Ezt az NLP Intézet tulajdonosai, a Society-of-NLP® és Dr. Richard Bandler Licensed NLP Trénerei engedélyezik.

A képzés tematikája:

 • Az NLP szemléletű tréneri attitűd megismerése.
 • A hallgatói bizalom felépítése az NLP nyomán.
 • Különböző tanulási stílusok érzékszervi lekövetése.
 • A tréneri identitás erősítése.
 • Tréneri stressz kezelés.
 • Tréneri logikai szintek működtetése.
 • Professzionális kérdezéstechnika.
 • Hallgatói kifogáskezelés.
 • A csoport szerepek egyéb megnyilvánulásainak kezelése és átkeretezése.
 • A tréningcsoport tanulásra motiválása.
 • Tréningeszközök szuggesztív kezelése.
 • Szakmai viták irányítása.
 • Népszerűség állandósítása vizsgáztatóként.

Időpontok: 2019. Szeptember 7. indulással.

Tudnivalók és Jelentkezés: IDE KATTINTVA olvasható

Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere.

A képzés díja: 440.000 Ft + ÁFA. 

A képzési díj tartalmazza: a segédletet, az íróeszközöket, és az adott Modul utánkövetését, azaz a gyakorlati házi feladatok során felmerülő telefonos segítség igénybevételét és kiértékelését. 

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges.

A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Helyszín és folyamat: Budapest - webinar, valamint outdoor és indoor élményalapú szervezésben, azaz kinti és benti helyszínekkel, a résztvevőkkel előre egyeztetve.

Szeretettel várjuk! Az érdeklődőknek részletes tematikát küldünk. Ez igényelhető a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen!

Jelentkezem a bemutatkozó beszélgetésre: ITT!

Egyeztessünk időpontot személyes beszélgetésre

Egyeztessünk időpontot

személyes beszélgetésre

kattintson ide
Gyakori Kérdések

Milyen oklevelet lehet szerezni az NLP tanfolyamok elvégzésével?

Válasz megtekintése itt
Ügyfeleink véleménye

"Mit jelent számomra az NLP? A képességeim felismer..."

vélemény megtekintése itt
NLP Szótár

DHE - Design Human Engineering

Jelentés megtekintése

Tréning időpontok