Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzés

Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézménye Szervezésében

NLP Tréneri Szemmel

Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzésünk azoknak a trénereket támogatja, akik elkötelezettek abban, hogy magas érzelmi intelligencia szinten tartsák magukat az egész tréning folyamata során. Olyan készségeket fejlesztünk itt, amelyek könnyűvé és természetessé teszik a tréning megrendelőjével való kommunikációt, a tréning vidám, kiegyensúlyozott és hatásos megtartását, és minden váratlan, stresszel teli helyzetre megnyugtató NLP-s belső tréneri megoldásokat biztosít.

A képzési szintek sorrendben egymásra épülnek, és egymás után végezhetők el.

Aki mindhárom képzés elvégzése mellett elköteleződik, 10% kedvezményt kap a három képzés díjából. Ezek a személyek munkatársként csatlakozhatnak is fejlesztő projektjeinkhez a fő oldalunkon leírt céljaink szerint.

A Teljes NLP Képzésre ITT lehet jelentkezni.  

Holisztikus nézőpontot nyújt

Az NLP módszer egy minden kommunikációs stílust felölelő oknyomozáson alapul. Az a tréner, aki az NLP szemléletet elsajátítja, egy olyan rendszerszemléletet rögzít munkája során, mely hasonlóan a Licensed NLP Master Practitioner Képzéshez, teljességében vizsgál minden helyzetet. Nagyon sokat nyerünk trénerként azzal, ha a résztvevőink kérdéseit minél több oldalról meg tudjuk közelíteni, és számtalan megközelítésből tudunk választani annak érdekében, hogy céljaikhoz segítsük a hozzánk forduló embereket.

Átadására mindenki képes

Az NLP-sek alap filozófiája, hogy minden személy pozitív értéke állandó, és így mindenkitől lehet tanulni valamit. Ezen a képzésen mindenkiből kihozzuk tudásának a leghatékonyabb előadás módját, amelyet először is ő maga érdemesnek tart megosztani másokkal, másodszor a közvetlen és tágabb környezete is ugyanezt jelzi vissza. 

Abból indulunk ki, hogy a tehetség és a hatékonyság belülről fakad, ezért első sorban a saját belső erőforrásait vizsgáljuk és fejlesztjük. Viszont ezzel párhuzamosan az is meghatározza egy tréner sikerességét, hogy a piac hogyan reagál a mondandójára. Ezt tekintetbe véve is a saját képességein dolgozunk, hiszen az ő felelőssége az, hogy mennyire tud rugalmasan változni a hallgatói igényeihez.

NLP technikák a TV2 "TÖBB MINT TESTŐR" műsorában Vámos Erikával:

      

Modulrendszerben történik

A Licensed NLP Szemléletű Tréner Képzés három modulból áll. Egy-egy modul önállóan is elvégezhető, de csak sorrendben egymás után, mivel egymásra épülnek. Az utolsó modul maga a vizsga.

A Jutalma Licensed NLP Szemléletű Oklevél 

Aki a program végén sikeres vizsgát tesz, Licensed NLP Szemléletű Oklevelet és jogosultságot kap az NLP módszerrel való tréneri működésre. Ezt az NLP Intézet tulajdonosai, a Society-of-NLP® és Dr. Richard Bandler Licensed NLP Trénerei engedélyezik.

A képzés tematikája:

 • Az NLP szemléletű tréneri attitűd megismerése.
 • A hallgatói bizalom felépítése az NLP nyomán.
 • Különböző tanulási stílusok érzékszervi lekövetése.
 • A tréneri identitás erősítése.
 • Tréneri stressz kezelés.
 • Tréneri logikai szintek működtetése.
 • Professzionális kérdezéstechnika.
 • Hallgatói kifogáskezelés.
 • A csoport szerepek egyéb megnyilvánulásainak kezelése és átkeretezése.
 • A tréningcsoport tanulásra motiválása.
 • Tréningeszközök szuggesztív kezelése.
 • Szakmai viták irányítása.
 • Népszerűség állandósítása vizsgáztatóként.

Nyári Tanfolyam Időpontjai: 2018. augusztus 3-4., 10-11., 17-18.

Tudnivalók és Jelentkezés: IDE KATTINTVA olvasható

Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere.

A képzés díja: 440.000 Ft + ÁFA. 

A képzési díj tartalmazza: a segédletet, az íróeszközöket, és az adott Modul utánkövetését, azaz a gyakorlati házi feladatok során felmerülő telefonos segítség igénybevételét és kiértékelését. 

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges.

A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Helyszín: Szőnyi Hotel, 1142 Budapest, Szőnyi út 38. 

Szeretettel várjuk!

Jelentkezem a bemutatkozó beszélgetésre: ITT!

Egyeztessünk időpontot személyes beszélgetésre

Egyeztessünk időpontot

személyes beszélgetésre

kattintson ide
Gyakori Kérdések

Hogy született meg az NLP?

Válasz megtekintése itt
Ügyfeleink véleménye

"Régóta keresek egy módszert melynek segítségével j..."

vélemény megtekintése itt
NLP Szótár

Környezeti Ökológia

Jelentés megtekintése