Jedi Vezető Tréning

A Tréning bemutatása:

E Tréning során azt tanítjuk meg a kezdő és gyakorló vezetőknek, hogy hogyan működik egy NLP-s szemléletű vezető, milyen attitűddel irányítja a munkatársait, legyen szó akár egy állandó munkacsoportról, egy projektre felkért team-ről, egy profit vagy non-profit orientált szervezet csapatáról, egy zenekarról, sport csapatról, egy hálózatban dolgozó embercsoportról vagy akár egy családról.

Megtanítunk minden Résztvevőt arra, hogyan tudja kihozni magából a maximumot úgy, hogy közben jól érzi magát a bőrében, és ezt követően hogyan tudja az általa vezetett emberekből is ugyanezt kiváltani. Elsajátítjuk a modern vezető eszköztárát is, a világ legsikeresebb vezetőinek lemodellezésével, stratégiáiknak alkalmazásával. Az új tudást olyan módon építjük be a vezetők készségei közé, hogy a valóságban kipróbáljuk ezt az Új viselkedés generáló és a Rögzítés NLP technikák segítségével.

A Tréning tematikája:

- Bemutatkozás, egyéni vezetői helyzetelemzés.

- Vezetői stílus leltár, személyiségek egy munkacsoportban. Kommunikációs stílusok.

- Vezetői modellek. Vezetői attitűd.

- A sikeres vezetés NLP Technikái. Bizalomépítés, probléma megoldás, konfliktus kezelés, érdekegyeztetés, motiválás, meggyőzés technikái a szervezetben.

A Tréning időpontja, helyszíne:

2019. December 10., 10:00 - 17:00. Szőnyi Hotel: 1142 Budapest, Szőnyi út 38.

A Tréninget tartja:

Mészáros Edina, a Society-of-NLP License NLP Master Trénere.

A Tréning ára:

35.000 Ft + ÁFA / fő, melyet bankszámlaszámunkra kérünk befizetni a program előtt maximum 1 héttel: K&H 10402283-22802824-00000000. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a befizető nevét, számlázási helyét és címét.

Tréning időpontokJedi Vezető Tréning
Jedi Vezető Tréning
2019.12.10 10:00
Jelentkezem a Tréningre!