NLP Sales Tréning

A Tréning bemutatása:

Aki erre a Tréningre eljön, az imádni fogja az eladást! Ezen a Tréningen megtanítjuk, hogy melyek a hatékony értékesítés elméleti, gyakorlati tényezői. Különös tekintettel végigvesszük és gyakoroljuk az eladás folyamatának érzelmi intelligencia tényezőit. Megismerjük az egyes vevői kommunikációs stílusokat, ezeket konkrét eladási szituációkban alkalmazzuk.

Megtanítjuk, hogyan lehet hatékonyan értékesíteni a különböző érzékszervi csatornák szerint gondolkodó ügyfelek részére: Vizuális (látás), az Auditív (hallás), a Kinesztéziás (tapintás), az Olfaktorikus (szaglás) vagy a Gusztatorikus (ízlelés). Gyakoroljuk az eladói motivációt erősítő belső állapotok konzerválását. Megtanuljuk azt is, hogyan lehet a vevőkkel olyan bizalmi kapcsolatot kialakítani, amely Win-Win (Nyertes-Nyertes) pozícióban történik, megalapozza a sikeres értékesítést, és hosszú távon kölcsönös elégedettséget okoz. Gyakoroljuk az eladást "nehéz ügyfeleknek". Készségszinten beépítjük a telefonos, a személyes és az írásban történő értékesítés módjait is.

A Tréning tematikája:

- Bemutatkozás, játékszabályok, célok, keretek.

- Kommunikációs stílusok. 

- A hatékony értékesítés mérföldkövei.

- Meggyőzéstechnikák, a hosszú távú bizalom megtartása jegyében.

- "Nehéz" ügyfelek kezelése.

- Kifogáskezelés, pontosító kérdezéstechnika alkalmazása.

- A best practice állandósítása. A tréning zárása.

A Tréning időpontja, helyszíne:

2019. Október 1., 10:00 - 17:00. Szőnyi Hotel: 1142 Budapest, Szőnyi út 38.

A Tréninget tartja:

Mészáros Edina, az NLP Intézet ügyvezető igazgatója, a Society-of-NLP License NLP Master Trénere.

A Tréning ára:

35.000 Ft + ÁFA / fő, melyet bankszámlaszámunkra kérünk befizetni a program előtt maximum 1 héttel: K&H 10402283-22802824-00000000. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a befizető nevét, számlázási helyét és címét.

 

Tréning időpontokNLP Sales Tréning
NLP Sales Tréning
2019.10.01 10:00
Jelentkezem! Részletes tájékoztatót kérek az e-mail címemre: